لیست اختراعات عادل بیگ بابائی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1397/01/29
مالک/مالکان: آقای مرتضی محمدی
تاریخ ثبت: 1399/06/01
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به مشخص شدن اثرات سو مصرف مواد غذايي سنتزي و همچنين باقيمانده مواد شيميايي موجود در مواد غذايي و محصولات كشاورزي، گرايش عمومي به مصرف محصولاتي كه به روش‌هاي ايمن و بدون استفاده از مواد سنتزي شيميايي، فراوري شده باشند، افزايش يافته است. حلال‌هاي مورد استفاده كه در حال حاضر براي استخراج تركيبات مختلف از منابع، كاربرد دارد عموما داراي ماهيت شيميايي بوده كه اثرات منفي آنها بر روي مصرف كنندگان محرز شده است. زمان‌هاي مورد نياز جهت استخراج تركيبات مختلف، از تركيبات بيولوژيك و زيستي گرفته تا مواد معدني موجود در كاني‌ها، در روش‌هاي سنتي استخراج مانند خيساندن، حدودا 16 ساعت بوده و تا 48 ساعت و در مواردي بيشتر نيز ممكن است ادامه يابد كه اين موضوع موجب افزايش هزينه‌هاي توليد و كاهش راندمان و افزايش نيروي اپراتوري مي‌گردد. حال با توجه به توضيحات فوق، استفاده از تكنولوژي‌اي كه در آن با توجه به محدوديت‌هاي فني، ايرادات مطرح شده مرتفع گرديده و يا اثرات سو آن‌ها كاهش يابد بسيار ضروري مي‌باشد. از طرفي تلفيق تكنولوژي‌هاي پيشرفته با يكديگر علاوه بر افزايش كارايي ايجاد شده نسبت به حالتي كه اين تكنولوژي‌ها به صورت جداگانه استفاده شوند، به افزايش نقاط قوت استفاده از آن‌ها منجر مي‌شود. از اينرو دستگاه استخراج مادون بحراني آب فشار بالا به منظور استخراج تركيبات مختلف از منابع اوليه، با سيستم‌هاي ايجاد امواج التراسوند تلفيق، طراحي و ساخته شد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/02/03
مالک/مالکان: آقای محمد ملاویسی
تاریخ ثبت: 1398/12/10
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به مشخص شدن اثرات سوء مصرف مواد غذايي سنتزي و همچنين باقيمانده مواد شيميايي موجود در مواد غذايي و محصولات كشاورزي، گرايش عمومي به مصرف محصولاتي كه به روش هاي ايمن و بدون استفاده از مواد سنتزي شيميايي، فرآوري شده باشند، افزايش يافته است. محصولات و فرآورده هاي لبني بخش مهم و عمده اي از سبد غذايي خانواده ها در جوامع مختلف را تشكيل مي دهند. به همين دليل در طي ساليان اخير و با توجه به افزايش مصرف محصولات لبني و ارتقاء آگاهي اجتماعي، توليد محصولات لبني با طعم هاي متفاوت افزايش يافته است. نوشيدني دوغ محصولي است كه از تركيب ماست و آب توليد شده و تاكنون مطالعه چنداني بر افزايش گستره طعم هاي افزوده به آن انجام نشده است. نوشيدني دوغ با توجه به سادگي توليد و سهولت مصرف براي اقشار مختلف و همچنين افرادي كه قادر به مصرف شير به صورت مستقيم را دارا نيستند (Lactose Intoleranes) مي تواند داراي طعم هاي متفاوتي باشد تا كمبود مصرف لبنيات در جوامع جهان سوم را پوشش دهد. دودي كردن يكي از روش هاي قديمي فرآوري محصولات غذايي است كه باعث بهبود طعم و قابليت نگهداري محصولات غذايي را باعث مي گردد. براي اين منظور از گياه سونجك به عنوان منبع دود استفاده مي شود كه در مقايسه با طعم دهنده هاي سنتزي اثرات سوء كمتري به مصرف كننده خواهد داشت و باعث ارائه محصولي جديد با طعم و رايحه نوين به مصرف كنندگان خواهد شد.

موارد یافت شده: 2